မန္တလေးနည်းပညာတက္ကသိုလ် (2020)ပြည့်နှစ်ဂုဏ်ပြုဆုချီးမြှင့်ပွဲအခမ်းအနား

June 11 @ 10:00 am - 11:30 pm
Loading Events
  • This event has passed.

မန္တလေးနည်းပညာတက္ကသိုလ်၏၂၀၂၀ပြည့်နှစ်အတွက် သင်ကြားရေးဌာနများ၊ စီမံဌာနများ၊ စာပေဌာနများ အတွက် စွမ်းဆောင်ရည်အကောင်းဆုံးဆုများ၊ အမှုထမ်းများအတွက် စံပြဆု၊ ဝန်ထမ်းကောင်းဆု၊ စွမ်းဆောင်ရည် အကောင်းဆုံးဆုများပေးအပ်ခြင်း၊ စေတနာ့ဝန်ထမ်းများ (Volunteer)အား ဂုဏ်ပြုမှတ်တမ်းလွှာများ ပေးအပ်ခြင်း အခမ်းအနားကို ၁၁.၆.၂၀၂၀ (ကြာသာပတေးနေ့)နံနက်(၁၀)နာရီတွင် တက္ကသိုလ်ပင်မဆောင်စုဝေးခန်းမ၌ ကျင်းပ    ပြုလုပ် ခဲ့ပါသည်။

Awarding Ceremony for Academic,Teaching staff and Engineering Departments

For academic year (2019-2020) Mandalay Technological University recognized the academic staff, administration and engineering department who has contributed to society with best performance, inspiration,good morality has scarified their life for the development of university and beyond.

Mandalay Technological University is acknowledged to all rewardees by giving the honorable prized with trophy and certificates on their great contribution and well inspiration.

Details

Date:
June 11
Time:
10:00 am - 11:30 pm

Organizer

MTU
Phone:
+95-2-57361
info@mtu.edu.mm
Website:
www.mtu.edu.mm

Venue

Patheingyi Township
Mandalay, Myanmar
+ Google Map
Website:
www.mtu.edu.mm